vagghylla-lader

vägghylla läder är en inredning i trä där upphängningen är med läderband som blir en extra vacker detalj på din vägg. Man kan hänga flera vägghylla läder bredvid varandra på väggen och skapa en egen bokhylla.

vägghylla läder i ditt egna hem

är det rätta för att skapa en vacker vägg med förvaring där du kan visa upp det finaste sakerna som blir ett blickfång i rummet. Läder och trä är två material som ni kommer älskar och att då kunna kombinera dessa två ger er en hylla som ni kommer att älska. Hyllan blir även vackrare med åren och lädret mörknar något. I vondesigns sökande efter inredning till webbshoppen så tycker vi nu att vi har ett starkt utbud för just er att välja mellan. Vägghylla läder kan var den där extra detaljer som får ditt hem att kännas rätt. Det man ska tänka på är att produkter och inredning skapar och visar vem du är och när man väljer med hjärtat så visar det sig i ditt hem. Vi önskar att ni ska bli så nöjda som möjligt och vilja komma tillbaka till oss och handla igen. Om det skulle vara något ni funderar över eller skulle behöva svar på så tveka inte att ta kontakt med oss antingen via mail eller ring.

vägghylla läder en fin detalj

Trä är ett naturmaterial som åldras med värdighet och du kommer att glädjas av din hylla under väldigt många år framöver. Det är mycket enkelt och lätt att beställa och få produkterna hem till ditt hus eller till kontoret. Vi är nöjda och glada över att kunna erbjuda en så hög kvalitet med den vackraste designen till ett så pass bra priser. Vi hoppas att även ni kommer att uppskatta det vi älskar och vi vill ge er den bästa möjligheten att skapa ett fint hem med hjälp av våra produkter.